3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Batman Petrolspor evinde aldığı mağlubiyetlerle kan kaybetmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip ligin 10. haftasında kendi evinde Çarşambaspor'u ağırladı.

EVİNDE PUAN ALAMADI

Petrolspor son iki hafta kendi evinde oynadığı maçlarda puan alamadı. Geçtiğimiz hafta Çatalcaspor'a 2-0 yenilen kırmızı beyazlılar bu hafta da kendi evinde Çarşambaspor'a 3-1 mağlup olarak evindeki kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

DÜŞÜŞE GEÇTİLER...

Cizrespor maçıyla başlayan düşüş diğer karşılaşmalarda da devam etti ve bu maçta 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, ligin son iki haftasında Çatalcaspor ve Çarşambaspor'a karşı kendi evinde aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaşattı.

GOL YOLLARINDA SIKINTI YAŞIYOR

2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yaparak 3 maçta 9 puan alarak başarılı bir performans sergileyen kırmızı-beyazlılar ligin 10 haftalık bölümünde 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 maçta da beraberlikle ayrıldı. Ligin 10. haftasında 9. sırada bulunan Petrolspor 9 gol atarak kalesinde 10 gol gördü.

DEPLASMAN KARNESİ

3. Lig ekibi Petrolspor ertelenen Arhavispor maçı dışında deplasmanda oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlikle ayrılan kırmızı-beyazlılar ligin 11. haftasında deplasmanda lider Somasporla karşılaşacak. Soma Atatürk Stadyumunda 28 Kasım Cumartesi günü oynanacak maç saat 13.00'te başlayacak.

Haber: Alaettin Ersöz / Medya Spor72