Batmanlı genç gelecek vaat eden profesyonel klasman hakemlerimiz Mehmet Terece, klasman yardımcı hakem Mustafa Yüksel ve Eray Tanık, Metin Ekren hafta içi oynanan maçlarda görev aldılar.

KLASMAN HAKEM MEHMET TERECE BAŞARILI GRAFİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Her geçen hafta performansını arttıran Batmanlı yetenekli klasman hakem Mehmet Terece 2. Lig 9.hafta Eyüpspor ile Bayburt Özel İdare Spor karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev aldı. Terece 2020-2021 sezonunda çıktığı 2 ve 3. Ligde yönettiği tüm müsabakalarda oldukça başarılı ve sorunsuz maçlar yönettiği gözlerden kaçmadı. Klasman hakemi Mehmet Terece göstermiş olduğu başarılı grafiği Batmanlı sporseverlerin desteğini ve takdirini alıyor.


Bölge Hakemleri 2. Lig Maçını Yönetti
İstanbul Eyüp Stadı’nda 2. Lig Kırmızı Grup 9.haftasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kazandı. Karşılaşmayı bölge hakemlerimiz başarılı bir şekilde yönettiler hakemler
( Lütfullah Aslan hakem – Diyarbakır )
( Mehmet Sıraç Akpınar 1.Yardımcı hakem – Mardin )
( Recep Korkmaz 2. Yardımcı hakem- Diyarbakır )
( Mehmet Terece Dördüncü hakem - Batman )

BATMANLI KLASMAN YARDIMCI HAKEMLER MUSTAFA YÜKSEL VE ERAY TANIK
Batman bölgesi genç başarılı gelecek vaat eden hakemlerimizden Mustafa Yüksel (klasman 1.Yardımcı hakem ) ve Eray Tanık ( klasman 2.Yardımcı hakem ) olarak 3. Lig 1.Grup 8.hafta mücadelesi olan Payasspor ile 1877 Alemdağspor müsabakasında görev aldılar. Müsabakayı hatasız yöneten hakemlerimiz başarılı bir şekilde görevlerini yerine getirdiler. Yeni sezonda başarılı performans sergileyen hakemlerimiz sporseverlerin desteğini ve takdirini almaya devam ediyor.

GENÇ KLASMAN HAKEMİ METİN EKREN
Batmanlı genç başarılı gelecek vaat eden klasman yardımcı hakemi Metin Ekren 3. Lig 4. Grup 8.hafta karşılaşması Bursa Yıldırımspor ile Düzcespor müsabakasında 2.Yardımcı hakem olarak görev aldı. Genç hakem Ekren yeni sezonda görev aldığı müsabakalarda başarılı performans sergileyerek iyi not aldı.