Diyarbekirspor teknik direktörü Şenol Demir, Diyarbekirspor’un Nevşehir Belediyespor galibiyeti ardından değerlendirmelerde bulundu.

Maçın 35. dakikasına kadar bireysel ve takım olarak çok kötü olduklarını belirten Şenol Demir, “İlk yarıyı şansımızla beraber 0-0 bitirip,devre arasına gittik” dedi.

İŞTE ŞENOL DEMİR’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

‘’Nevşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak ilk 35 dakikalık bölümde tamamen bireysel ve takım olarak çok kötü bir performans ortaya koyduk. Rakibe 3 veya 4 tane net gol pozisyonu verdik, akabinde ilk yarıyı şansımız ile birlikte 0 – 0 bitirerek devre arasına gittik.

İkinci yarıda ise biraz daha topa sahip olarak oyuna başladık ve rakibin kendi kalesine attığı gol ile öne geçmesini başardık. Golden sonra Ömer’in 2. Sarı kartla atılması sonucu 10 kişi yaklaşık 40. Dakika oynadık. Çok iyi mücadele ve disiplini ortaya koyarak rakibe sadece 1 tane duran toptan pozisyon verdik ve 2.ci yarı ciddiyet ve disiplinli oyun ile müsabakayı 1 – 0 ‘da olsa bitirmeyi başardık.

Tabi ki eksikliklerimiz var. Yeni kurulan bir takımız, çok daha fazla çalışarak eksiklerimizi gidererek ve kendimizi geliştirerek devam etmeliyiz. Henüz ligin başındayız ve önümüzde 25 tane daha resmi müsabaka bizi bekliyor. Çok zorlu maçlar oynayacağımızın farkındayız. Rehavet ve gevşeme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Kupa mücadelesi için ise gençlerden kurulu ve şans vermediğimiz oyuncuları görmek ve değerlendirmek adına Elazığ kupa maçında bu oyuncularımıza şans vermek anlamında sahada görmek ve değerlendirme yapma adına bu müsabakayı oynayacağız. Gençlere vereceğimiz şansı en iyi şekilde değerlendirerek müsabakayı tamamlayacağız.’’

Sosyal medya’ya gelince ‘’Bazı sosyal medya sayfalarından yapılan ve yazılan açıklamalar benim ve teknik heyet ile hiçbir ilgisi ve bağlantısı yoktur. Taraftarlarımızdan ricam resmi sayfalarımız dışında bizim adımıza açıklama yapan sosyal medya sayfalarını ciddiye almasınlar. Gerekli açıklamalarımızı kulübümüzün resmi sayfaları aracılığıyla sağlamaktayız. Bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.