TFFHGD Batman Şube Başkanı Fatih Aksoy TFF temsilciliği görevine getirildi.

Batman camiasının, spor kamuoyunun sevilen ve yakından tanınan bir isim olan Fatih Aksoy, uzun yıllar futbol hakemliği ve hakem gözlemciliği ayrıca TFFHGD Batman Şube Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttü. Aksoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilcisi olarak görevlendirildi. Fatih Aksoy’un TFF'de Temsilci olması Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

AKSOY’UN HAKEMLİĞE ADANMIŞ KARİYERİ

Lisans mezunu olup, futbola adanmış adım adım bir başarı hikâyesine sahip olan Fatih Aksoy, 11 yıl süren futbol hakemliği serüveninde başarılı performans sergileyerek hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra ardından 2 yıl futbol hakem gözlemcisi olarak hizmetine devam etti. Futbolun her alanında olan Aksoy, yaklaşık 15 yıl hizmet ederek futbola katkı sunarak birçok genci futbol hakemliğine, spora ve topluma kazandırarak adından söz ettirdi.

AKSOY TFFHGD BATMAN ŞUBE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNDU

Fatih Aksoy, hakemlik ve gözlemcilik görevleri dışında da Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Batman Şube Başkanlık görevinde başarılı bir hizmet yürüterek Batman spor kamuoyunun takdirini kazandı.

CİZRESPOR – ARHAVİSPOR MAÇINDA İLK GÖREVİ ALDI

Fatih Aksoy, TFF 3.Lig 3.Grup 3.Hafta Karşılaşması olan Batman Stadyumunda oynanan Cizrespor – Arhavispor maçında ilk göreve çıktı. Genç dinamik Temsilci Fatih Aksoy, ilk görevinde oldukça çalışkan olduğu ve görevini layıkıyla yaptığı gözlerden kaçmadı.

Spor72 / Özel Haber

Fatih Aksoy TFF Temsilcisi oldu