Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar, 'Özgür Büyük İle Spor 21' programında canlı telefon bağlantısı konuğuydu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar, “Batman Petrolspor hakkında son bilgileri, Batman Sporu, tesisleri, bölge futbolunu, kulüplerin sıkıntılarını, Amedspor ve Diyarbekirspor ile ilgili gelişmeleri” konularında izleyicileri ve takipçileri bilgilendirmek amacıyla Spor 21 İmtiyaz sahibi Özgür Büyük’ün sunduğu “Özgür Büyük İle Spor 21” canlı telefon bağlantısı konuğu oldu.

Batman Petrolspor hakkında son bilgiyi ve bölge futbolu hakkında ve takımların neden başarılı olmadığının sebeplerini anlatan Genel Yayın Yönetmenimiz Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ekonomik açıdan birçok sektöre büyük yara verirken, Türk futbolunda da önemli kayba neden olduğunun altını çizerek, “Corona virüs tüm dünyayı etkisine aldığı gibi kulüpleri de etkiledi bunlardan bir tanesi de Batman Petrolspor oldu.
Kırmızı beyazlı ekipte birkaç futbolcu ve çalışanında test sonucu pozitif çıkmıştı. Tedavilerine başlayan futbolcu ve personellerin sonucu daha sonra negatif çıktı.
Dediğim gibi; Tüm bu tehlikeler göz önünde bulundurulduğunda, TFF olması gereken kararı verip TFF 2,3 ve BAL ligini iptal edip kümeden düşmeyi kaldırdı.”
dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz, “TFF 3.Lig 3.Grup’da mücadele eden Batman Petrolspor, 2019-2020 futbol sezonunda ligde 28 puanla 17.sırada düşme hattında yer alıyordu. Ekonomik olarak zor durumda olan Batman Petrolspor, liglerin iptal edilmesiyle bir nebze olsun rahat nefes alıp kümede kaldı. Tüm bu gelişmelerden sonra Batman Petrolspor yönetimi yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı.
Panedemi salgını nedeniyle 2020-2021 Futbol sezonunu başlama tarihi 26 Eylül kısa zaman olmasından ötürü Batman Petrolspor teknik direktör konusunu çözse de bu biraz zaman alıp takımın transferlerinde gecikme yaşandı ve kulüp kamp yapamadı. Bu bir dezavantaj oldu.”
dedi.

Canlı yayınlanan Özgür Büyük İle Spor 21 programını izlemek için:

https://www.facebook.com/ozgur.buyukyirmibir/videos/741064959783300/