Teknik Direktör arayışında olan Batman Petrolspor'da flaş gelişme yaşandı. Yakından tanıdığımız o isim Batman Petrolspor ile anlaşmak üzere.

Yeni sezon hazırlıklarına start vermek için toplantı halinde olan Batman Petrolspor yönetimi teknik direktör konusunda fikir birliğine girdi. Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, Diyarbekirspor'dan ayrılan Şenol Demir'e teklif sundu.

Spor72 İstihbarat birimimizin edindiği bilgiye göre, TFF 3.Lig Temsilcisi Batman Petrolspor, yakından tanıdığı ve son olarak Diyarbekirspor'dan ayrılan Şenol Demir ile prensipte anlaştığı bilgisine ulaştı.

Teknik direktör Ahmet Yavuz ile yollarını ayıran Batman Petrolspor, yeni direktörünü buldu. Kırmızı-beyazlılar, son olarak Diyarbekirspor'u çalıştıran ve Şenol Demir ile anlaşmak üzere.

Spor72 istihbarat birmimizin aldığı bilgide, Batman Petrolspor Başkanı A.Vahap Akbaş'ın Şenol Demir'e teklif ettiğini bildirdi. Teknik Direktör Şenol Demir ise teşekkür edip teklife sıcak baktığını transfer ve hedef için bütçenin belirlemesini istediğini başkana sunduğu bilgisine ulaşıldı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Akbaş, teknik direktör Şenol Demir'e birkaç gün süre tanınmasını istediği ve durumu Batman Valisi sayın Hulusi Şahin'e aktarıp ona göre geri dönüş sağlanılacağı bilgisi aktarıldı. Yeterli bütçe sağlandığı taktirde Batman Petrolspor'un teknik direktörü Şenol Demir ile anlaşmaya varılacaktır.

Kaynak: SPOR72

Batman Petrolspor'da son dakika teknik direktör gelişmesi