Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Gültepe Mahallesinde bulunan Belediye Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden brifing aldı.

Batman Belediye Spor işleri Müdürü Burak Eren, 2020-2021 yılı içerisinde yapılacak ve yapılması planlanan sportif faaliyet ve etkinlikler hakkında Başkan Vekili Şahin'e sunum yaptı.

Bilgilendirmede bulunan Spor İşleri Müdürü, Batmanlı gençlerin sportif alanda dilek ve taleplerinin bulunduğunu Başkan Vekili Şahin'e iletti.

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu sunumda; antrenörlerin durumu, tesiste bulunan sportif aktivite alanlarının fiziki şartları ve kurumlarla yapılacak koordineli çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

VALİ ŞAHİN
Batman Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını ifade eden Belediye Başkan Vekili Şahin, yapılacak değerlendirmenin ardından gençlerin taleplerine olumlu yönde yanıt verilmesi için yetkililere talimat verdi. Brifing sunumunun ardından Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Şahin ve beraberindekiler, belediye bünyesinde hizmet verecek sportif alanların amacına uygun hale getirilerek hizmete alınmasını söyledi.

Kaynak:SPOR72