Ağrı 1970 Spor Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel Spor72’de yayınlanan ‘Spor Konuk’ programına katıldı.

Haber Müdürü Akif Altsoy ve Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar’ın gerçekleştirdiği 'Spor Konuk' programında soruları yanıtlayan Ağrı 1970 Spor Kulüp müdürü Kerem Adıgüzel bir çok konulara açıklık getirirken, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı övgüyle söz etti.

Yönetim Kurulu kararıyla Ağrı 1970 Spor Kulübüne Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı onursal başkan ilan ettiğini vurgulayan Kulüp müdürü Kerem Adıgüzel, Savcı Sayan Ağrı Belediye Başkanı olmadan önce kulübümüzle gönül bağı oluşmuştu” dedi.

Konuşmasında sık sık Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan övgüyle söz eden Kerem Adıgüzel, “Savcı Sayan bey hali hazırda Ağrı Belediye Başkanı. Belediye Başkanı olmadan önce Ağrı 1970 Spor Kulübümüzle bir gönül bağı oluşmuştu. Şehrin takımı olması hasebiyle ciddi ilgileri ve destekleri olmuştu, hatta vesile olduğu yardımlar olmuştu. Belediye Başkanı olmadan önce ki süreçte olmuş olan şeyler. Biz daha o zaman Bölgesel Amatör Lig (BAL)’indeyken sunmuş olduğu katkılardı.” dedi.

Profesyonel olmadan önce de kulübe ciddi katkılar sunduğunu belirten Kulüp müdürü Adıgüzel, “Şöyle söylemek istiyorum; ‘Takım otobüsünün sağlanması birçok noktadan maddi kaynakların sağlaması profesyonel lige çıktığımız zamanda da bir televizyon kanalında yardım gecesi kampanyasını düzenlemişti.’ Bir 3.Lig kulübü için bizim için iyi sayılacak bir şekilde yardım toplamıştık. O gecede deprem yaşanması nedeniyle istediğimiz gibi olmamıştı ve ciddi aksamalar olmuştu. Ama sonuç itibariyle niyet önemlidir. Bize çok ciddi katkıları olmuştur. Savcı bey şuanda hali hazırda bize yardıma her an hazır bir görüntü içerisinde.” dedi.

Spor72 / Özel haber

https://youtu.be/k7skm71CwYo