3.HAFTA - 15.09.2019
Batman Petrolspor 1-2 Altındağ Belediyespor

Petrolspor'a 2 Kırmızı Kart
Karşılaşmaya oldukça iyi ve temkinli başlayan evsahibi ekip Batman Petrolspor kısıtlı imkanlar ve zorluklara rağmen Altındağ Belediyespor'a karşı üstün bir oyun sergiledi. Maçın ilk yarısında gelişen ataklar sonuçsuz kaldı ilk yarı 0-0 bitti 43. dakikada Ali Kemal Özkan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

İkinci yarıya iyi ve kontrollü başlayan taraf Petrolspor maçın 61. dakikasında Sebahattin Usta'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti, bu dakikadan sonra maça 10 kişi devam eden petrolspor skoru koruyarak maçı kazanmak istedi.
Maçın son dakikalarında hakemin vermiş olduğu kararlar büyük tepkiye neden oldu. hakemin kararları maçın skoruna etki etti.
76.dakikada Ardahan Gündoğdu kırmızı kart ile oyun dışı kalarak takım 9 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra hakemin yanlı taraflı düdükleri ev sahibi Petrolspor'u oldukça zora soktu ve ard arda gelen yanlış kararlar ile konuk takımın ilk golü 88. dakikada skor 1-1 eşitlendi. ve hakeminde etkisiyle 90+6 da konuk takım ikinci golu buldu skor 1-2 Altındağ Belediyespor üstünlüğüyle sonuçlandı

TFF 3.Lig 3.Grup Puan Durumu

Fotoğraf açıklaması yok.